Cukorpasztás szőrtelenítés - Unique Derm Kozmetika

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:


A szőrtelenítés KIRÁLYNŐJE!A cukorpaszta, mint a legújabb depilációs eljárás a legmegfelelőbb választás minden bőr illetve szőrtípusra. Hatásos és kíméletes már az egészen rövid, akár benőtt szőrszálak estében is.

A hagyományos gyantára jellemző, hogy:
- a szőrszálak mellett az élő bőrsejt egyaránt beleragad a gyantába, így megsérti a bőrt
- benőtt szőröket hagy maga után, mivel  természetellenes módon visszafelé, azaz a növekedési iránnyal ellentétesen tépi ki a szőrt, így a szálak nagy része beletörik a tüszőbe, ez később benövést okoz
- nem elég tartós, ugyanis amikor már elég hosszú a szőrszál a gyantázáshoz, akkor már többnyire telogén (nyugvó) fázisban van, azaz az eltávolítandó szál alatt már nő az új szőr, ez meghatározza a "szőrtelen” időszak hosszát
- gyantázásnál a tökéletes eredményhez a szőrszálaknak el kell érniük az öt milliméteres hosszt
- a felhordott gyanta a bőr felszínén marad, a rövid szőr nem képes beleragadni, így az eltávolítás sikertelen a rövid szálak esetében

Kiknek javaslom a cukorpasztás eljárást:
azoknak, akik nehezen viselik a gyantázással járó fájdalmat,
azoknak, akiknek a gyanta magas hőmérséklete irritálja a bőrét,
azoknak, akik nem szeretik gyantázás előtt növeszteni a szőrüket (nyári időszakban kiváltképp),
azoknak, akik már a pár milliméteres visszanövést is szeretnék eltüntetni,
azoknak, akik megunták a betört és bőr alá nőtt szálakat.

Gyantázáskor a pasztát kézi technikával masszírozzuk be a szőrtelenítendő bőrfelületbe, a szőr növekedésével ellentétes irányban. A Cukorpaszta körbeveszi a szőrszálat, és bizonyos mélységig „bepasszírozzuk” a szőrtüszőbe (így a paszta a szőrt mélyebbről képes kitépni). Majd a szőrt a növekedési iránnyal egyezően távolítjuk el. Mivel a szőrt a természetes növekedésének megfelelő irányban távolítjuk el, azok nem törnek le, nem marad betört szőrszál a szőrtüszőben. Illetve a bőr nem pattogzik ki. A paszta csak a szőrhöz magához tapad, így az eltávolításnál nem irritálja a hámréteget. Az elhalt sejteket viszont összegyűjti, így a szőrtelenítéssel egyidejűleg bársonyossá is teszi a bőrt, mely a szőrtelenítés után 4-6 hétig sima, és selymes.

A kedves vendégnek nem kell megvárnia, amíg a zavaró szőrszálak elérik a megfelelő hosszt a gyantázáshoz. A Cukorpaszta segítségével az egy milliméteres szőrszálakat is el tudjuk távolítani, attól függetlenül, hogy hol vannak.
A kézi depilációs eljárással a benőtt szőrök is eltávolíthatóak.

Szőrtelenítéshez a PANDHY'S™ Szőrtelenítő Cukorpasztát alkalmazom, mely az ókori közel-keleti recepteken alapuló cukor-víz főzet. Szabadalmazott eljárással készül, semmilyen kémiai-, illat-, vagy színezőanyagot nem tartalmaz.  
A Cukorpaszta langyos vízzel tökéletesen eltávolítható a bőrről, a tisztítás egyszerű.  
Nem kell a gyanta maradványok eltávolításával küszködnünk, nincs szükség vegyszerekre.
A paszta testmeleg, így használatakor nem áll fenn az égési sérülés veszélye.

A vendégek tapasztalatai alapján az eljárás során tapasztalt kellemetlenség töredéke a szokásos gyantázási módszerekkel járó fájdalomnak.

Mivel a depilációt az úgynevezett anagén (növekedési) fázisban is végezhetjük, a szőr visszanövéséig tartó időt nagymértékben kitolhatjuk. Az ebben a szakaszban történő szőr eltávolítás sérti a szőrtüszőt, ennek eredményeként pedig színében és textúrájában is változik a visszanövő szőr.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz