Szolgáltatások Gépi kezelések - Unique Derm Kozmetika

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

____________________________________________________________________________________________
____________________________________________________________________________________________

Vákum


Ultrahang


Szem lifting kezelés


Hidroabrázió


VIO


Ultratone


PROFESSZINÁLIS KOZMETIKAI GÉPEK - A KOZMETIKA  KIRÁLYAI!
_
LEG MODERNEBB
LEGJOBB
SZALONOMBAN KIPRÓBÁLHATJA ÉS SZEMÉLYRE SZABOTT KEZELÉSBEN ÚJÁ VARÁZSOLJUK BŐRÉT ! :)
_
Tűnélküli MEZOTERÁPIÁS arckezelés
Professzionális SuperBrands- es DrDerm készülékkel!


A kezelés során a speciális elektromágneses hullámok a bőr szaru rétegén szúrt csatornákhoz hasonló, szabad szemmel nem látható nyílásokat hoznak létre a bőrfelszíntől a mélyebb rétegek felé.  Ezeken keresztül a bőrre felvitt bármely hatóanyag egyedülállóan hatékony módon jut be a bőr mélyebb rétegeibe. A bejuttatott hatóanyagoknak megfelelően különböző típusú kezeléseket tudunk végezni pl. anti-
age, vitaminos, fehérítő kezelés...

Michel Piston, a mezoterápiás eljárás kidolgozójának elmélete szerint a hatóanyagok, legyenek azok kozmetikai vagy gyógyászati célúak, akkor tudják legjobban kifejteni hatásukat, ha a legnagyobb koncentrációban tudnak bekerülni a kezelendő területre. 1952-ben kidolgozott módszere során koktélokat alkalmazott melyekben vitaminok, homeopatikus elemek és gyógyfüvek voltak találhatók.
Kezelései során kisméretű injekciók segítségével úgynevezett mikro injekciózással jutatta be a koktélokat a bőr felszíne alá. A hagyományos mezoterápiás kezelést ma már csak orvosok alkalmazhatják. Az módszer a bőr megsértésével jár, aminek elkerülhetetlen velejárója a fájdalom érzet.

A tű nélküli mezoterápia elektroporáción alapuló hatóanyag bevitel. A kezelő eszköz révén kibocsátott speciális elektromágneses hullámok szabad szemmel nem látható réseket, átmeneti csatornákat hoznak létre a bőrfelszín felől a mélyebb rétegekbe.

Ezek a csatornák alkalmasak arra, hogy a hatóanyagok széles palettáját jutassa a bőrbe, függetlenül a hatóanyag molekulasúlyától vagy attól, hogy víz-vagy zsíroldékony az anyag.
A kezelés igen biztonságos, hiszen a tűvel okozott résekkel szemben a pórusok spontán záródnak a barrier természetes visszarendeződése révén. Mivel a hatóanyagok sokkal hatékonyabban jutnak be a bőr mélyebb rétegeibe, nagyon fontos, hogy csak nagy tisztaságú, steril szérumok kerülhetnek felhasználásra.

Az elektromágneses hullámok segítségével a bőr barrierét jelentő lipid kettősréteg átrendeződik, a bőr felületére felvitt aktív molekulákat szinte beszippantja.

Ez a kezelési forma a kozmetikai készítmény hatóanyagainak 90-95%-át a kiválasztott területbe juttatja, míg az általános krémek használatakor ez csak 3-5%.
A koktélok tetszőlegesen választhatók az elérni kívánt céltól függően. A tű nélküli mezoterápiás kezelés teljesen fájdalom mentes!
SOFT (hideg) - Lézeres arckezelés
Professzionális SuperBrands- es DrDerm készülékkel!

 

 
A kezelésnek három biológiai hatása ismeretes: gyulladás csökkentő hatás, a bőr sejtjeinek biostimulációja, valamint fájdalomcsillapítás. A lézeres biostimuláció a sejtek gyorsabb pótlását eredményezi. Emelia sejtek energiatároló vegyületének, az ATP-
 
nek a szintjét, így az anyagcsere folyamatokhoz energiatartalékot biztosít. Gyorsabb sebgyógyulást és az ödéma csökkenését eredményezi.
 
A lézerek, nagyintenzitású fénye a sejtekben számos egyébként nem, vagy csak nehezen, lassan meginduló biokémiai folyamatot indukál. A kis teljesítményű lézereknek számos kedvező hatása ismert, ilyen például a bőr sejtjeinek biostimulációja, a fájdalomcsillapítás, illetve a gyulladáscsökkentő hatás.
 
Mezoforte® Multi Laser készülékünk soft lézer kezelőfeje három vörös lézer és három infra led diódát alkalmaz a tökéletes eredmény érdekében. A vörös lézer a bőrfelszínen, míg az infravörös a mélyebb területeken fejti ki hatását.
 

A lézeres
 
biostimuláció
 
a sejtciklus idejének lerövidülése révén a sejtek gyorsabb pótlását eredményezi. Emeli a sejtek energiatároló vegyületének, az ATP-
 
nek a szintjét, így az anyagcsere folyamatokhoz energiatartalékot biztosít.
 
Mindezek gyorsabb sebgyógyulást és az ödéma csökkenését eredményezik, végső soron javítva az arterio-
 
venosus és a limfatikus mikrokeringést.
 
A fájdalomcsökkentő
 
hatás elsősorban az endogén fájdalomcsillapítók (endorfinok) képződésének serkentésén alapul.
 

A gyulladás csőkkentő
 
hatás annak köszönhető, hogy a lézer a gyulladás létrejöttében kulcsszerepet játszó prosztagladinok szintézisének egyik lépésébe avatkozik bele, egy enzimen keresztül gátolva azt.
 

A sejtfolyamatok és biológiai hatások nyomán szebbek lesznek a seb nyomán keletkező hegek, felgyorsulnak a gyógyulási folyamatok.
 

Alkalmazható:
 
- hegek, hegszövetek kezelésére
 
- tisztátlan, seborrhoeás bőrök kezelésére
 
- tág pórusok kezelésére
 
- aknék esetén
 
- herpesz kezelésére
 
- pigment rendellenességek esetén
 
- ránckezelésre
 
- ekcéma esetén
 
- rosaceára hajlamos bőr esetén
 
Rádiófrekvenciás arckezeklés
Professzionális SuperBrands- es DrDerm készülékkel!


Ennél az eljárásnál energiát juttatunk a bőrbe , mely során a  keletkezett hő fokozza a sejtek belsejében az oxigén felhasználását és hosszútávon segíti a fibroblasztok működését. A kezelés hatására a   bőr rugalmassá és feszessé válik.

A rádiófrekvenciával működő kozmetikai készülékek elektromágneses hullámokat hoznak létre.
Az elektromágneses impulzusok hatására a szöveteket alkotó molekulák egymáshoz ütköznek, ami hőenergia keletkezésével jár. A hő következtében a rugalmas és kollagén rostoknál un. „shrinking” hatás jelentkezik, mely jól látható feszesedést eredményez.

Bipoláris rádió frekvenciás készülékünket az arc ránctalanításához használjuk. A rádióhullámok a kezelőfejbe épített két pólus között áramlanak, így elsősorban az irha felső részét érik el, biztosítva a bőr felületének megújulását.
A hosszantartó hatást a kollagén és rugalmas rost képződése biztosítja.

Tripoláris rádiófrekvencia készülékünket a zsírszövetek csökkentésére használjuk.
A testben a zsírsejtek ellenállása a legmagasabb, így a természetes szöveti ellenállás miatt az elektromos áram hatására jelentős hő keletkezik, amely a zsírszöveteket bontja, majd a salakanyag a nyirokrendszeren keresztül távozik. A kezelést kúraszerűen heti rendszerességgel javasoljuk, s a kezelés eredménye már az első alkalommal centikben mérhető. Egy kúra 6-10 alkalmat jelent.

A rádiófrekvenciás kezelést követően célszerű kézi vagy gépi nyirokkeringés stimulálás, mely fokozza a salak anyagok eltávozását.  
www.nyirokmasszázs.com
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz